HWSV "DE VIERDAAGSCHE"

HAAGSE WANDELSPORT VERENIGING voor winterwandelingen door parken, duinen en natuur.
Opgericht 31 juli 1930.

Startlocatie

We starten en finishen op het sportcomplex van G.D.A. waar het inschrijfbureau een eigen plekje in de kantine heeft. Het adres is Madesteinweg 10, 2553 EC   Den Haag.   (Stadsdeel Loosduinen)


Openbaar vervoer. ( De looproute naar de startlocatie is bepijld middels gele kaartjes met zwarte pijlen die meestal aan verkeerspaaltjes zijn bevestigd).

Vanaf station Den Haag Centraal rijdt u met de sneltram lijn 3  tot het eindpunt Arnold Spoelplein.  Volg vanaf daar de pijlen. Looptijd ongeveer 10 minuten.

Vanaf Den Haag Leyweg en vanaf het Westland kunt u met  bus 31 van Veolia naar halte Ockenrode rijden. Vanaf deze halte is het  slechts 3 minuten lopen. Volg de pijlen.

Maak eventueel gebruik van de website 9292ov.nl.


Auto. Op afrit 12 van de A4 gaat u via de N211 richting Kijkduin. 1km voor Kijkduin gaat u linksaf richting Monster en Parnassia. Na 350 meter gaat u linksaf de Madesteinweg in waar na 100 meter aan de linkerkant het G.D.A. complex is.

Parkeren kunt u op het parkeerterrein bij de ingang en tegenover de ingang van het sportcomplex. Ook op de zijweg tegenover de ingang kan aan de rechterzijde geparkeerd worden. Aan het eind (300m) van dit weggetje is nog een grote parkeerplaats.

Parkeert u a.u.b. niet op invalidenparkeerplaatsen, langs gele strepen en niet op fietspaden. De politie controleert hier regelmatig op!!!  Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bussen.